01 februari 2018

AutoArena Groep verkocht

Directeur / eigenaar Roel Clevers van Auto Arena Groep heeft overeenstemming bereikt met Dealer Groep Pon en Volkswagen Pon Financial Services over de verkoop van de ondernemingen ArenaLease, AutoArena en Autoschadecenter Venlo. De transactie is eind januari 2018 afgewikkeld, met goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt). ArenaLease wordt overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services. Dealer Groep Pon neemt AutoArena en Autoschadecenter Venlo over.

Verder lezen

 

 

Na meer dan 25 jaar de onderneming te hebben geleid kiest Roel Clevers ervoor om samen met zijn echtgenote meer tijd en ruimte te krijgen voor privé zaken. De onderneming heeft in die tijd een sterke groei doorgemaakt naar de huidige status van complete mobiliteitspartner met een sterke leidende positie in de regio en een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid. ArenaLease is de universele lease- en verhuuronderneming, AutoArena, met vestigingen in Noord Limburg en Zuid Oost Brabant is dealer van de merken Volkswagen, AUDI, SEAT, SKODA en VW Bedrijfswagens en Autoschadecenter Venlo is partner van Schadenet Nederland. De omzet van de onderneming bedroeg in het jaar 2016 80 miljoen euro. Bij de onderneming zijn 160 medewerkers werkzaam.

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon Holdings B.V. (40%). De organisatie biedt op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan zowel de zakelijke als particuliere markt.

Dealer Groep Pon (waartoe de eigen dealers van Pon behoren) maakt deel uit van Pon Holdings. Bij Pon Holdings werken zo'n 13.000 medewerkers verspreid over 450 vestigingen in 32 landen, met een dienstverlening van auto's en fietsen tot scheepsmotoren en elektrotechniek.

Alle operationele zaken zullen op de huidige wijze worden voortgezet onder leiding van het huidige Management Team. De nieuwe eigenaren zullen een vertegenwoordiger laten aansluiten bij het Management Team. In dit kader zullen Roel en Anita Clevers na de overname nog betrokken zijn om een goede overdracht te bewerkstelligen.

 

 

Deel deze pagina

Meer ArenaLease nieuws

12 juli 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
04 augustus 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen
02 december 2016 Elektrische auto opladen vanaf nu ook in Duitsland met Travelcard Lezen