11 juli 2019

De Volkswagen ID. Elektrisch rijden voor iedereen.

Elektrisch rijden is helemaal hot. Tijd om aan te sluiten bij deze nieuwe beweging. Met de lancering van de volledig elektrische Volkswagen ID. wordt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk!

Verder lezen

De ID.3

Met de ID.  wordt elektrisch rijden betaalbaar. Zo komt de ID.3 1st met een vanafprijs onder de € 40.000,-* en een actieradius tot 550 km**. Daarnaast is de productie van de ID.3 volledig CO2-neutraal.  

Door de komst van het MEB-platform, is de actieradius vergroot. Het nieuwe MEB-platform is speciaal ontwikkeld om de nieuwe generatie elektrische Volkswagens, de ID. Family, op te plaatsen. De platte batterijen worden weggewerkt in de vloer van de auto, wat extra ruimte biedt. Ze zijn aangesloten aan twee elektromotoren: de één is verbonden met de voorwielen, en de ander met de achterwielen. Zo heb je een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij.

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Het model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. De ID.3; Gewoon een Volkswagen, maar dan elektrisch.

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor u is? Wij adviseren u graag vrijblijvend! 

 

* De prijsindicatie voor de ID.3 1ST van € 40.000 is gebaseerd op de Duitse prijsstelling.
** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
Op de afbeelding van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.
Deel deze pagina

Meer ArenaLease nieuws

08 oktober 2019 Opel Ampera uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling. Lezen
12 juli 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
04 augustus 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen