01 oktober 2019

Private Lease acties

ArenaLease is dé leasemaatschappij voor álle merken in de regio Noord- en Midden-Limburg en aangrenzende gebieden. Bekijk hier onze tijdelijke acties. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs.

Verder lezen

De Audi A1 Sportback: 

Nu tijdelijk vanaf € 345 p/m!**

Wil je graag meer weten over onze nieuwe Audi A1 Sportback Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de nieuwe Audi A1 Sportback zelf te ervaren!

 

De SEAT IBIZA:

Nu tijdelijk vanaf € 239 p/m!**

Wil je graag meer weten over onze SEAT IBIZA Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de SEAT IBIZA zelf te ervaren!

 

De ŠKODA SCALA:

Nu tijdelijk vanaf € 299 p/m!**

Wil je graag meer weten over onze ŠKODA SCALA Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de ŠKODA SCALA zelf te ervaren!

 

De Volkswagen Polo:

Nu tijdelijk vanaf € 289 p/m!**

Wil je graag meer weten over onze Volkswagen Polo Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de Volkswagen Polo zelf te ervaren!

 

Neem contact op met onze adviseurs 

 

**De privé lease actieprijs per maand geldt voor de basiskleur. De overige private lease prijzen betreffen vanafprijzen op nieuw te bestellen auto's tenzij anders aangegeven en worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Financial Services, ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico, regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

 

Deel deze pagina

Meer ArenaLease nieuws

08 oktober 2019 Opel Ampera uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling. Lezen
12 juli 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
04 augustus 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen