05 april 2019

Zero Emission Mobility

Streven naar mobiliteit met minimale belasting voor het milieu. Om verder opwarming van de aarde tegen te gaan, moet er snel een eind komen aan de uitstoot van fossiele brandstoffen.

Verder lezen

Onze moedermaatschappij Volkswagen AG is met ruim 120 miljoen auto's op de wegen één van de grootste autoproducenten ter wereld. Over de 12 merken van het concern komen daar jaarlijks 11 miljoen voertuigen bij.

De fabrikant zit nu middenin de grootste transformatie uit haar geschiedenis. In totaal wordt er momenteel 34 miljard geïnvesteerd in een compleet nieuwe generatie zero-emission voertuigen. Audi heeft de e-tron al geïntroduceerd en volgend jaar verwachten wij het eerste elektrische model van de ID familie: De ID.NEO. En snel zullen er nog tientallen elektrische modellen volgen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA.

Maar wij bieden meer dan alleen de Volkswagen groepmerken. Ook voor andere merken streven wij ernaar om zoveel mogelijk elektrisch op de weg te zetten. En daarbij kijken we verder dan alleen de auto, want bieden wij ook mobiliteitsoplossingen met fietsen, openbaar vervoer en deelauto’s aan bijvoorbeeld.

Wij hebben onszelf als doel gesteld om voorop te lopen als het gaat om Zero Emission Mobility. Dat doen we door het ontwikkelen van slimme en duurzame proposities voor de zakelijke en particuliere markt, maar ook door onze dealers te helpen zodat wij kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Daarin streven we altijd naar mobiliteit met minimale impact op het milieu. 

Deel deze pagina

Meer ArenaLease nieuws

12 juli 2016 ŠKODA Superb ‘Leaseauto van het Jaar 2016’ Lezen
16 juli 2016 Autobelastingen 2017 - 2020 Lezen
04 augustus 2016 5 nieuwe bedrijfsauto's voor Limbraco uit Horst Lezen
17 oktober 2016 Kerstevent 12 en 13 november Lezen
24 oktober 2016 Tegel- en Marmerwerken Leon Engels vernieuwd wagenpark met nieuwe VW Transporters Lezen
21 november 2016 4 tips voor elektrisch rijden bij lagere temperaturen Lezen
02 december 2016 Elektrische auto opladen vanaf nu ook in Duitsland met Travelcard Lezen