Persoonlijk klantendashboard

Het persoonlijk online klantendashboard is bedoeld om u volledig kennis en inzicht te geven in nuttige en praktische zaken rondom uw wagenpark. Wagenparkbeheerders kunnen de gegevens van het wagenpark op ieder moment zelf eenvoudig opvragen en inzien via een online tool.

Online klantendashboard

  • Alle auto- en berijdergegevens inzichtelijk
  • Facturen en bekeuringen inzien
  • Rapportages samenstellen

In het dashboard zijn alle auto- en berijdergegevens van het eigen wagenpark inzichtelijk. Tevens kunt u eenvoudig facturen en bekeuringen inzien en opvragen. Daarnaast bevat het dashboard een aantal prestatiemeters die een indicatie geven hoe het wagenpark presteert op het gebied van kilometrage, brandstof, schade en bekeuringen. Het dashboard biedt een goed hulpmiddel om meer inzicht te geven in het eigen wagenpark, waarbij diverse rapportages zelfstandig gemaakt kunnen worden. Uw accountmanager geeft u graag meer uitleg over het gebruik van deze handige tool. 

Inloggegevens aanvragen

Het online dashboard is bereikbaar via een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Maakt u nog geen gebruik van het online klantendashboard? Vraag dan hier alsnog uw persoonlijke inlogcode aan.

Inloggen