Schade melden

Schade aan uw leaseauto is altijd vervelend. ArenaLease draagt zorg voor de volledige afhandeling van de schade. Totaal ontzorgen noemen wij dat, wij regelen ook de verzekering, het vervangend vervoer en diverse andere zaken rondom uw mobiliteit. Uw mobiliteit is bij ons in goede handen.

U wordt geacht schade binnen 24 uur telefonisch te melden volgens de verzekeringsvoorwaarden.

Europees Schadeformulier

Heeft u een aanrijding gehad met een tegenpartij, vul dan altijd ter plekke een Europees Schadeformulier aan beide zijden in. Dit formulier moet door beide partijen op de voorkant worden ondertekend.

Ook bij een eenzijdige schade, wanneer er geen tegenpartij bij betrokken is, dient u een Europees Schadeformulier aan beide zijden in te vullen. Stuur het formulier vervolgens naar ArenaLease, Antwoordnummer 2, 5900 VB te Venlo, dan zullen wij zorg dragen voor een correcte afwikkeling. 

Heeft u geen Europees Schadeformulier, dan kunt u dat hier downloaden. 

Waarborgfonds

Indien de schade veroorzaakt is door een onbekend motorrijtuig, een onverzekerd motorrijtuig of een gestolen motorrijtuig, kan een beroep gedaan worden op het Waarborgfonds Motorverkeer. U dient dan schriftelijk een schadeaangifteformulier in te vullen (vergeet de achterzijde niet). Indien de claim door het waarborgfonds wordt geaccepteerd, zal automatisch een credit van uw eigen risico volgen. 

Benieuwd of u een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds om schade vergoed te krijgen? Doe dan hier de check!

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar waarborgfonds.